Dva pogotka Mudražije za slavlje u Sinju…

Na startu nove drugoligaške sezone nogometaši Dubrave Tim Kabel su kao gosti slavili kod novog drugoligaša Junaka u Sinju 2-1. Pobjedonosni pogodak postigao je Marin Mudražija u 90.minuti nakon ubacivanja Pabla Rodrigueza. Mudražija je u 14.minuti na asistenciju Kristijana Jurića postigao i vodeći pogodak, a domaćini su do izjednačenja stigli preo Lea Andrića u 67.minuti. Mogli su Dubravaši i ranije do pogotka jer su dobre prilike imali Jurić (greda) i Dragan Juranović, a udarac Muhameda Alghoula zaustavio je domaći vratar Runje. Velika pobjeda Dubravaša na startu sezone koje će biti iznimno zahtjevna, a već za pet dana u Zagreb (stadion NK Kustošija) kao gost dolazi Dugopolje,

JUNAK – DUBRAVA TIM KABEL  1-2  (0-1)

Sinj. Gradski stadion. Bez gledatelja
Sudac: Jelenčić (Kastav)
Strijelci: 0-1 Mudražija (14), 1-1 Andrić (67), 1-2 Mudražija (90)

JUNAK: Runje, S.Barać, Mihovilović, Vuković, Fuštin (od 77’Bilić), Andrić (od 77’Maganić), M.Barać (od 46’Jandrek), Kukoč, Bašić – Šiško, Vardić, Mastelić (od 84’Marunica)
DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Musa, Jurić (od 75’Pablo Rodriguez), Kelemen, Juranović, Mudražija, Boršić, Mlinarić (od 62’Šugić), Srbljinović, Korca (Od 73’Alghoul), Marić.