Dobre vijesti s Klake

logo nk dubrava 100X108Odlična polusezona nogometaša NK Dubrava Tim Kabel svakim danom dobiva nove pohvale pa tako mladi i izuzetno talentirani Josip Juranović vodi u poretku za najboljeg igrača sezone u svim izborima. Tako na portalu Sportnews (dvaput igrač kola, a za svaki izbor dobiva se prigodna nagrada koju još čeka i za prošli izbor) zauzima vodeće mjesto ispred Butumovića iz Španskog, a u izboru našeg jedinog sportskog lista Sportskih novosti zauzima prvo mjesto ispred Borovčaka iz Dugog Sela.
Također brojni treneri i pratioci nogometnih prilika ističu Dubravu kao momčad koja svojom igrom sigurno može igrati i u višem rangu što je još jedna pohvala treneru Radišiću i njegovom stručnom stožeru. Ovih dana dobre vijesti stižu i iz raznih izvora da će se već početkom iduće godine konačno početi događati i dobre stvari po pitanju infrakstukture stadiona, terena i svlačionica na Klaki. O svim detaljima u vezi toga izvjestit ćemo kad stigne konačna potvrda.
A za kraj smo ostavili ono najvažnije da je klub na nedavnoj skupštini promjenio ime u NK Dubrava Tim Kabel, poznate i priznate firme s kojom ćemo Vas upoznati kroz prilog idući tjedan nakon završetka sezone, a sa sponzorom koji će uvelike pomoći klubu nadamo se još boljima danima najdražeg nam kluba.
Poslušajte intervju našeg Josipa Juranovića za Radio Martin.
 

 {mp4remote}http://dubrava.hdz-sesvete.eu/images/audio/2014_11_26_dobre_vijesti_s_klake.mp4{/mp4remote}

Leave a Reply