2013.08.18. – Ljubičasti u novom ruhu !!!!

logo nk dubrava 100X108U subotu, 24.08.2013 počinje novo prvenstvo 3.HNL središte domaćom utakmicom protiv starih znanaca iz Samobora, te je vrijeme da napravimo mali pogled na ljetni pripremni period i prijelazni rok. 
Ove sezone momčad Dubrave izgledat će bitno drukčije jer je Klaku napustilo 11 standardnih igrača:
Karamatić, Ćibarić, Mihovec, A.Mazarekić (Vrbovec);
Bošnjak, Špadina, Kanjuh (Trnje);
Brekalo, Krajnović (Dugo Selo);
Palić (Vrapče);
te kapetan Maloča koji je pristupio drugoligašu NK Sesvete gdje je i naš prošlogodišnji trener Željko Dacer. Također pomoćni trener Velimir Zember je novi trener NK Studentski Grad.
Klub i navijači se zahvaljuju svim nabrojenim igračima te ostaje nada i želja da će nam se putevi opet jednom spojiti jer je većinom riječ o domaćim dečkima. Također trener Dacer se odlično uklopio u naš klub te je sa dugogodišnjim trenerom Velimirom Zemberom činio odličan tandem te njima također puno hvala.
Novi trener je poznati i priznati stručnjak Željko Radišić, koji je zadnjih sezona bio trener u Tekstilcu,  a prije toga u Slogi, dok je mjesto pomoćnog trenera preuzeo legendarni igrač ljubičastih te veliki ljubimac Rebelsa i Bratića, Saša Ivančević-Sale.
Što se tiče novih igrača u ljubičastom dresu iduće sezone ćemo gledati dosta novih lica. Zasad su klubu pristupili:
Baron, Mandir (Tekstilac);
Mikulić, Zeko (Austrija);
Janjiš, Primorac (Lokomotiva);
vratar Miklec (Ivanja Reka);
Petanjek (Hrvatski dragovoljac);
Šušković (Strmec Bedenica);
Kahlina (Prigorje Markuševec);
Klubu su priključeni i ponajbolji juniori: Dodić, Kroupa i D.Juranović.
Od igrača iz prošle sezonu tu su vratar i novi kapetan Kovčić, zatim Ćutić, Kolak, Baučić, M.Dodić, J.Juranović, Hmelina i Mihaljević.
Uprava radi na dolasku još par igrača tj. pravih pojačanja i njihov dolazak se očekuje u slijedećih nekoliko dana.
Kako u hrvatskom nogometu svake godine dolazi do već poznatih reorganizacija, ove sezone iz lige će ispasti od 9 do 11 klubova, te će se naša skupina 3.hnl središte spojiti sa 3.hnl zapad. Novoformiranu  3.hnl zapad u sezoni 2014/15 činit će i B-momčadi Dinama, Lokomotive, Rijeke i  Istre 1961.
Trener Radišić imati će težak zadatak ponajprije zbog velikog broja klubova koji ispadaju, a i potpuno nove momčadi gdje ima puno mladih igrača i sigurno će trebati dosta vremena i strpljenja dok ova momčad postigne željenu razinu.
Stoga na momčadi nije veliki pritisak, ali ipak postoji velika želja da se postigne što bolji rezultat. Na navijačima je da budu strpljivi i svojom podrškom pomognu momčadi i stručnom stožeru.
Zadatak uprave je da se konačno osiguraju uvjeti, a koliko saznajemo na tome se već uvelike radi i uskoro očekujemo zanimljive vijesti sa Klake.

 

Leave a Reply