2013.08.21. – NAJAVA 01. kolo: NK Dubrava – NK Samobor

logo nk samoborNakon nešto više od mjesec dana priprema stigao je i toliko očekivani početak prvenstva. U subotu 24.08.2013 od 17:30 sati na Klaki gostuje NK Samobor. Samoborci su iskusna momčad sa nekoliko iskusnih igrača kao što su Brjuić, Puškarić, Bencalić, te će za mladu i novu momčad Dubrave to biti veliki izazov. S obzirom na probleme nadamo se da će mladići trenera Radišića i pomoćnika Ivančevića pružiti svoj maksimum te borbenošću i zalaganjem pokušati postići što bolji rezultat.
Također je važno napomenuti da su od jučer novi članovi ljubičastih s Klake, Krešimir Kovačević, 19-godišnji mladi napadač, te Valentino Dučkić, 19-godišnji lijevi bočni. Obojica su došla na posudbu iz drugoligaša NK Sesvete te će sigurno predstavljati pojačanja tim više jer ulaze u kvotu igrača ispod 21 godine, što je bitno jer pravila 3.HNL kažu da takva 3 igrača moraju započeti utakmicu.
Treba istaknuti da unatoč velikom broju odlazaka igrača iz prošle sezone okosnicu momčadi će i dalje činiti 90% dečkiju iz kvarta, što sigurno nije čest slučaj promatrajući ostale klubove.
Na kraju poziv svim navijačima da se u što većem broju okupe na Klaki kako bi što glasnijom podrškom pomogli ovoj mladoj momčadi, u kojoj će neki od igrača imati i premijerni seniorski nastup.
p.s. ovaj vikend startaju i mlađe kategorije, juniori i kadeti u subotu gostuju kod NK Kustošije, dok mlađi i stariji pioniri u nedjelju dočekuju istoimenog protivnika. Detaljan raspored je objavljen na oglasnoj ploči kod uprave kluba.

Leave a Reply