2013.09.08. – 03. kolo: Dubrava – Vrbovec 1:1 (1:1)

logo nk vrbovec

Po ugodnom vremenu i vrlo dobrom terenu danas je na Klaki viđena zanimljiva utakmica. Na suprotnoj strani stajala je momčad Vrbovca koja je do sada imala 100%-tni učinak (dvije pobjede u prva dva nastupa). Dodatnu draž dala je činjenica da je čak pet prošlogodišnjih igrača Dubrave nastupilo u gostujućim redovima. Prvih pola sata bila je dosta izjednačena utakmica i tada u samo dvije minute padaju oba gola na utakmici.
Prvo je Zeko odlično prošao po lijevoj strani i ušao u šesnaesterac gdje najboljem gostujućem igraču Mihovecu nije preostalo ništa drugo nego da ga ruši, a sudac je odmah pokazao na kazneni udarac koji je sigurno realizirao Šušković.
Čim se krenulo sa centra, uslijedila je pogreška u obrani Dubrave koju je najbolje iskoristio Gegić i donio izjednačenje. U 40. min nakon kornera Šuškovića, Kolak odlično puca, ali greda zaustavlja njegov silovit udarac.
U drugom poluvremenu, u 52. min ponovno Zeko odlično prolazi i ulazi u šesnaesterac te daje povratnu loptu za Kovačevića koji puca ali gostujući golman odlično brani, te u nastavku akcije lopta dolazi do Janjiša ali njegov izvrstan udarac završava umalo pokraj vratnice.
Do kraja utakmice bilo je još po dvije šanse na svakoj strani. Kod ljubičastih Zeko i Mikulić, da bi u posljednjih deset minuta gosti došli do zraka i sa dvije prilike pokušali ugroziti Dubravin gol, ali je golman Kovčić odlično reagirao.
Dojam je da je Dubrava bila bliže pobjedi te ostaje nada da će se u slijedećim utakmicama popraviti realizacija i da će stići i prva pobjeda.
Već u srijedu dubravaši gostuju kod gradskog rivala Trnja (17:00 sati), a iduće subote na Klaku stiže novi ligaš iz Mičevca, NK Klas (17:00 sati).
DUBRAVA:
Kovčić – Mandir – Ćutić – Kolak – Janjiš (od 73′ Kahlina) – Dodić M. – Zeko – J.Juranović – Šušković – Mikulić (od 80′ Baron) – Kovačević (od 64′ D.Juranović)

Leave a Reply