2013.09.29. – 07. kolo: Dubrava – Vrapče 1:1 (0:0)

logo nk vrapce

Gradski derbi Dubrave i Vrapča ponudio je zanimljivu utakmicu s puno prilika gdje su se najviše istakli golmani obje momčadi, Kovčić i Šimunić. Već u 5.minuti opravdani jedanaesterac za Dubravu neiskorištava Šušković, tj Šimunić je odlično obranio. U 8.minuti ponajbolji gostujući igrač Alić je sam ispred Kovčića, ali naš Kova odlično brani. Do kraja poluvremena bilo je još nekoliko poluprilika na obje strane s tim da su ljubičasti bili nešto agilniji i poduzetniji. Početkom drugog poluvremena gosti dolaze do vodstva, kada Alić ponovno izbija sam pred Kovčića te snažnim udarcem pogađa mrežu za vodstvo gostiju. Srećom dubravaši se brzo konsolidiraju i nakon kornera koji izvodi Josip Juranović najviši u skoku je Mario Dodić te glavom posprema loptu u mrežu za veliko veselje na tribinama. Poslije gola su nekoliko minuta dvije odlične šanse za Kovačevića, ali u prvoj puca malo pokraj gola, dok u drugoj Šimunić odlično brani. Posljednjih petnaestak minuta ljubičasti su malo pali i Vrapče stvara par šansi (pretežno iz prekida), ali odlični Kovčić sjajno reagira i na kraju dolazi do čini se zaslužene podjele bodova.
Dubrava je danas nastupila bez nekoliko standardnih igrača (Ćutić, Zeko, Mihaljević), ali su igrači koji su otpočetka krenuli, za njih bili i više nego dostojne zamjene, ponajprije Mario Dodić, koji se pokazao kao veliko pojačanje i kad skupi još par utakmica, bit će velika sigurnost za trenera Radišića.
Trenutno se nalazimo na 9.mjestu, sa isto toliko bodova, i sigurno da je to zadovoljavajuće tim više što momčad koja drži mjesto opstanka u ligi bježi svega 1 bod.
Slijedeću utakmicu dubravaši ponovno igraju kod kuće, i to protiv trećeplasiranog Dugog Sela, u subotu, u 16:00 sati.
07.kolo:  Dubrava – Vrapče 1-1 (0-0)
 

{youtube}LmeNPstTuBI{/youtube}

{youtube}PMqaCBO9QIE{/youtube}

 

Leave a Reply