KAKŠA: UZ NAVIJAČE DO DOMAĆE POBJEDE….

Vrata Dubrave Tim Kabel drugu godinu zaredom čuva Deni Kakša, sjajni dečko iz Bjelovara koji svojim obranama daje neophodno samopouzdanje momčadi koja je na najbolji moguči način otvorila novu sezonu. Pobjeda na gostovanju kod Maksimira ozarila je lica ”ljubučastih” s Klake koje u subotu (17.30) očekuje premijerni domaći nastup protiv Zagorca iz Krapine.

”Zadovoljni smo početkom sezone iako se nismo značajno pojačali. Kostur ekipe od prošle sezone je na okupu. Trener Matić je sve dobro posložio i svi se trudimo na treningu da damo svoj maksimum. Nema sigurnih 11 i ja vjerujem da ćemo brzo pokazati koliko smo dobri ove sezone. Uvjeren sam da se nećemo boriti za ostanak, već da ćemo biti negdje u gornjem domu lige, a ja nas vidim oko šestog ili sedmog mjesta”..ističe Deni na početku razgovora vidno zadovoljan startom sezone ”Uvijek je dobro krenuti pobjedom. Mi smo u tome uspjeli. Imamo odličan kolektiv koji izbaci pojedinca, tako da uvijek netko iskoči. Nije nam bilo lako jer smo cijelo drugo poluvrijeme bil bez našeg kapetana, ali smo se uspješno obranili i zasluženo pobjedili”.
Kakša 2

Iako je bilo predviđeno da Dubrava Tim Kabel prvih nekoliko domaćih utakmica igra na terenu HAŠK-a, to se u subotu ipak neće dogoditi. Radovi na obnovi svlačionica još nisu krenuli, pa će ljubitelji nogometa u Dubravi svoje ljubimce moći u subotu pogledati u blizini svog doma.

”Ovo nam je prva utakmica pred domaćom publikom. Mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo tu utakmicu koja neće biti nimalo laka jer je Zagorec u posljednje dvije sezone među pet najboljih klubova. Igrat ćemo bez Adela, vraća nam se Juranović i nadam se da će postići koji pogodak kao što je to uspješno radio prošle sezone. Pozivam navijače da nam pomognu u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da ih razveselimo pobjedom i na najbolji mogući način otvorimo novu sezonu na Klaki”…kazao je Kakša.