U ZAVRŠNICI POTOPLJEN ZAGOREC….

U prvoj domaćoj utakmici ove sezone nogometaši Dubrave Tim kabel ubilježili su pobjedu svladavši Zagorec iz Krapine 3:0. Tako momčad Davora Matića nakon dva kola uz Krk i Trnje ima maksimalnih šest bodova uoči teškog tjedna u kojem ih očekuje gostovanje u Vrbovcu (utorak) i domaćinstvo Kustošiji (subota).

Iako su u susret ušli bez kartoniranog kapetana Adela El Saleha, te ozlijeđenih Šporčića, Kolaka i Brckovića ”ljubičasti” s Klake odigrali su taktički vrlo dobru utakmicu i u posljednjih dvadeset minuta uspijeli slomiti goste koji su u ovoj utakmici prijetili iz kontranapada. Olakšanje Dubravi Tim kabel je bilo isključenje Blaženka Klarića u 64.minuti (dva žuta kartona). Samo deset minuta nakon ulaska u igru mladi Petar Prugovečki doveo je Dubravaše u prednost. Sve je bilo rješeno u 78.minuti kada je Dragan Juranović iskoristio pogrešku obrane gostiju, a nakon što je Marko Kolak u 89.minuti poveo akciju za 3-0 realizator je bio Josip Krajina koji je postigao svoj drugi pogodak ove sezone.

Mirko Baučić (foto Krešimir Galić)

Mirko Baučić (foto Krešimir Galić)

DUBRAVA TIM KABEL – ZAGOREC  3-0 (0-0)

ŠRC Grana Klaka: Gledatelja 200.
Sutkinja: Marija Jurinić (Jastrebarsko)

Strijelci: 1-0 Prugovečki (71), 2-0 Juranović (78), 3-0 Krajina (89).

DUBRAVA TIM KABEL: Kakša, Kelemen, Turković, Krajina, Abramović, Juranović (od 86.Čopec), Baučić, Vozetić (od 82. Kolak), Berišić (od 60. Prugovečki), Hezler, Mioković.Trener: D.Matić
ZAGOREC: Hadžić, Oraić, Klarić, Kunštek, Malarić, Čunčić, P.Pejić, Krajačić, M.Pejić (od 72. Hustić), Strabić (od 57. Zaplatić), Ćejvanović. Trener: Ž.Belanić
Zag naslov

IZJAVE TRENERA:

Davor Matić: ”Očekivao sam tešku utakmicu kao što je i bila. Kada na početku nismo iskoristili svoje šanse nakon prvog gola bilo nam je puno lakše i utakmicu smo rutinski priveli kraju. Čestitam svojim igračima na po meni odličnoj igri bez četiri standardna igrača. Nije nitko očekivao šest bodova na startu, ali dečki rade super i meni je prekrasno s njima. Neznam koji su nam limiti, ali idemo u utorak u Vrbovec i nadamo se dobrom rezultatu. Idemo uutakmicu po utakmicu, a već u Vrbovcu bit će nam malo lakše jer se vraća naš kapetan Adel”
Matić
Željko Belanić ” Čestitam Dubravi TK na pobjedi i osvojena tri boda. Postigli smo dva gola koja nam nisu priznata. Nakon isključenja Klarića morali smo se braniti i nakon pogreške našeg igrača u veznoj liniji utakmica je bila rješena. Mislim da smo morali puno više ovdje napraviti od ovog neugodnog rezultata”.

Petar Prugovečki pogodio za 1-0

Petar Prugovečki pogodio za 1-0

Današnji kapetan Petar Mioković

Današnji kapetan Petar Mioković

Mihael Kelemen

Mihael Kelemen

Domagoj Abramović

Domagoj Abramović