Dubravaši startali u pripreme za nastavak sezone…

Nogometaši Dubrave Tim kabel započeli su pripreme za nastavak sezone u 3.HNL Zapad. Na prvom okupljanju na Grana Klaki nije bilo trenera Igora Cvitanovića koji je bolestan, a prve treninge u njegovom odsustvu voditi će asistenti Goran Dasović i Saša Ivančević.

Predsjednik kluba Roko Ivanović pozdravio je prisutne igrače i kazao ”Malo sam bio iznenađen odlascima pojedinih igrača jer smo po dogovoru s kraja polusezone vjerovali da će ekipa ostati na okupu.Na zamolbu tih igrača mi smo im omogućili nastavak karijere u drugim klubovima. Smatram da imamo kvalitetu zamjeniti igrače koji su nas napustili i uz pojačanja koja planiramo dovesti imamo mogućnosti da izborimo 2.HNL. Velika nam je čast što će mo u veljači biti domaćini I.Memorijala ”Drago Parać” koji će se igrati u spomen na našeg istaknutog predsjednika Nadzornog odbora. Turnir će okupiti tri drugoligaša i pet klubova iz Treće lige i svakako će biti odlična priprema za sezonu”..kazao je između ostalog Ivanović.

Klub su između dvije polusezone od igrača sa značajnom ulogom napustili Šugić, Barić, Kahrimanović, Rebernjak, Nakić i vratar Šolčić, a na prvom treningu bila je nekolicina mladih igrača uključujući i nekoliko juniora.

Sportski direktor Dinko Vulelija je poželio uspješnu polusezonu naznačivši kako je ostvarenih 36 bodova u prvom dijelu sezone odličan rezultat i da uz adekvatna pojačanja klub može ostati u samom vrhu lige. ”Imamo dobar kadar, u planu je dovođenje veznog igrača, stopera i lijevog bočnog. Te su nam pozicije malo deficitarne. Tu računamo na dovođenje još jednog golmana jer je u dugoj polusezoni veliki rizik ostati na jednom golmanu”.

Dubrava Tim kabel će na Klaki trenirati do 22.siječnja, a dan poslije odlazi ne petodnevne pripreme u Rovinj.