Domaći poraz nakon sedam mjeseci…

Nakon sedam mjeseci i devet uzastopnih pobjeda nogometaši Dubrave Tim kabel doživjeli su poraz na domaćem terenu. Bodove s Grana Klake u 24.kolu 3.HNL Zapad odnosi HAŠK kojem je bio dovoljan pogodak Marka Ristovskog iz 53.minute.

Prvo poluvrijeme ponudilo je nekoliko pokušaja Dubrave Tim kabel čiji udarci nisu završavali u okviru gola, a gosti su jedinu i najbolju priliku imali u 35.minuti kada je nakon jednog ubačaja Vid Krajačić pogodio stativu.

Gosti su poveli u 53.minuti kada je Ristovski lijepo pogodio s vrha šesnaesterca. Samo minutu kasnije Dubravaši su mogli izjednačiti, ali je udarac Ivana Čolića vratar HAŠK-a Luka Spudić skrenuo u korner. Trener Darko Šantek uvođenjem Mudražije i Glasnovića pojačao je napadački pritisak. U 72.minuti nakon prekida i lijepe akcije Filip Hodak je šutirao uz samu vratnicu.

Lijepu priliku u 85.minuti imao je Marin Mudražija kada je nakon ubačaja Mateja Glasnovića šutirao glavom ali je Spudić još jedanput izašao kao pobjednik. Priliku za 2-0 propustio je Giulijano Pierobon. Pritisak Dubravaša u završnici nije urodio plodom pa su bodovi otputovali na Pešćenicu.

DUBRAVA TIM KABEL – HAŠK   0-1  (0-0)

Grana Klaka. Gledatelja 200.
Sudac: P:Jerbić (Velika Gorica)
Strijelci: 0-1 Ristovski (53)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Čopec (od 77’Slatina), Kluk, El Saleh, Marton, Galić (od 59’Mudražija), Ljubanović, Džaferović (od 64’Glasnović), Čolić, Hodak, Adžić. Trener: D.Šantek
HAŠK: Spudić, Aščić (pd 64’Pierobon), Kondres, Valaško, Kos, Miloš, Ristovski (od 85’Fulir), Karoglan (od 70’Blaževski), Krajačić, Matteoni, Vinković. Trener: I.Lončarević

Dubravaši će prije derbija kod Vinogradara (nedjelja) u srijedu na Klaki ugostiti Trnje u četvrtfinalu kupa ZNS-a.