El Saleh ”Željeli bi preko Kupa ugostiti prvoligaša”…

Nakon poraza od HAŠK-a, prvog na domaćem terenu nakon sedam mjeseci pred nogometašima Dubrave Tim kabel je susret četvrtfinala Kupa ZNS-a u kojem će u srijedu (16.30) na Klaki ugostiti Trnje s kojim su ove sezone dva puta igrali u prvenstvu, a zanimljivo da su oba puta slavili gosti ” HAŠK nam je očito crna maćka. Ja sam petu sezonu u Dubravi i ne sjećam se jer smo ih uspijeli dobiti. Odigrali smo po meni najbolju utakmicu ove polusezone, ali takav je nogomet. Iz jednog šuta smo pimili gol, a nismo iskoristili svoje šanse. Idemo dalje jer nismo puno izgubili s obzirom da je Orijent remizirao”..kaže kapetan Adel El Saleh nakon subotnjeg poraza.

Nemaju Dubravaši puno vremena za analizu onoga što se dogodilo jer sada ulaze u ritam utakmica svaka tri dana. Tako će nakon kup susreta protiv Trnja već u nedjelju gostovati u Mladini kod vodećeg Vinogradara, a samo četiri dana kasnije slijedi domaći susret protiv Vrbovca.

U kupu se nudi prilika da neki od naših najvećih klubova gostuju na Klaki ” Lijepo bi bilo doći u završnicu kupa zbog slijedeće sezone jer bi nam mogao doći neki prvoligaš i da bude fešta od nogometa. Voljeli bi pobjediti Trnje i bez obzira u kojem sastavu zaigrali nadamo se najboljem. Znamo da imamo naporan ritam utakmica i sigurno će trener sa svojim stožerom odlučiti što je najbolje”…ističe Adel.

Trener Darko Šantek naglašava kako je ambicija pobjediti Trnje ”Biti će sigurno nekih promjena u sastavu, gdje će neki stariji igrači vjerojatno dobiti poštedu. Imamo kratak roster od samo 18 igrača i moramo vidjeti tko će moći nastupiti. Vratio nam se Mudražija nakon ozljede i odigrao 35 minuta protiv HAŠK-a. Bez obzira na sve želja je doći u samu završnicu”.