Kelemen ”Vrijeme je za prvu pobjedu u Sesvetama”..

Nakon prve drugoligaške pobjede i prolaska u osminu finala kupa ZNS-a Dubravu Tim Kabel u subotu u Sesvetama (16.00) očekuje domaći susret protiv Orijenta 1919 u 7.kolu 2.HNL. Četiri uzastopne utakmice bez poraza podižu raspoloženje na Klaki, a dojmove nam prenosi pouzdani desni bek Mihael Kelemen ” Nakon te iščekivane prve pobjede sada bi nam trebalo biti lakše i da igramo s manje opterećenja. Atmosfera je u svlačionici odlična, a ona je takva od početka sezone bez obzira na dva startna poraza. Skupljali smo bod po bod i sada smo to nadogradili s tri boda iz Osijeka što nam ulijeva dosta samopouzdanja uoči nastavka sezone”.

Kelemen je iskoristio ukazano povjerenje novog trenera ” Trenera Sunaru poznajemo jako dobro jer nas je trenirao i prije dvije sezone. Promjenili smo malo način igre s puno čvršćom igrom u obrani, a tu sam i ja dobio svoju priliku. Nadam se da sam opravdao povjerenje, ali naravno uvijek se može bolje. Sada se momčad stabilizirala, a pristigli su nam Valentić i Pasariček igrači koji imaju i prvoligaško iskustvo. Kada budu mogli biti u konkurenciji sigurno će biti pojačanja za nas”.

Dva dosadašnja susreta u Sesvetama po Dubravaše su završila bez pobjednika. Može li se protiv Orijenta do prvog slavlja ” Dobra su ekipa što su pokazali prošle sezone, kada su nas dobili na Klaki, ali i ove. Mislim da će nas željeti iznenaditi iz polukontri i kontri, te iz prekida. Biti će sigurno teško, ali se nadam da je vrijeme za prvu domaću pobjedu u Sesvetama. Cilj nam je nastaviti ovaj pozitivni ritam pa makar i osvajanjem jednog boda, ali kroz posjed i igru mi idemo na sva tri”