Uz tri pogotka Mudražije Dubravaši projurili kroz Siget…

U 8.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel je kao gost slavila u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca 4-0. Sjajna utakmica Dubravaša koji su predvođeni trostrukim strijelcem Marinom Mudražijom projurili kroz Novi Zagreb u jednoj odličnoj utakmici gdje je viđeno još pregršt prilika na obje strane.

Krešimir Sunara u ovom susretu nije mogao računati na kartoniranog Juranovića, te ozlijeđene Glasnovića, Glavaša i Ljubanovića, a odličnu utakmicu odigrao je i mladi Brazilac Clarismario Santos Rodrigus koji je sudjelovao kod prva dva pogotka u prvom poluvremenu kada su pogađali Mudražija i Mihovil Šutalo. U nastavku je Mudražija na asistencije Šutala i Cerovca  još dva puta tresao mrežu domaćina za drugu ovosezonsku pobjedu Dubravaša.

”Velika pobjeda Dubrave Tim Kabel u Sigetu. Čestitam mojim igračima na briljantnoj utakmici. Mislim da nam je ovo jedan veliki podstrek za daljnji nastavak prvenstva i ja vjerujem da već u subotu u Sesvetama možemo pokazati ovakvo lice.”..kazao je nakon susreta Sunara.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – DUBRAVA TIM KABEL  0:4  (0-2)

Siget. Stadion Stjepan Spajić. Gledatelja 300.
Sudac: Bionda (Zaprešić)
Strijelci: Mudražija (23′,56′,67′), Šutalo (45′)

HD: Šubarić, Vuco, Crnčević (od 46’Nakić), Doležal, Lovrić, Šiško, Šimić, Petković, Crnojević (od 46’Petanjek), Cetina, Božić (Od 70’Muhar).
DUBRAVA TK: Mustapić, Kelemen, Alghoul, El Saleh, Tolić, Mudražija (od 74’Pasariček), Boršić, Santos Rodrigus (od 66’Cerovec), Džaferović, Oliveira Cruz (od 79’Valentić), Šutalo.

Dubrava Tim Kabel će u subotu, 5.rujna u Sesvetama kao domaćin ugostiti upravo Sesvete.