Vinogradar i Maksimir slavili na startu 2.Memorijala ”Drago Parać”…

Utakmicama 1.kola skupine A na Grana Klaki je startao 2.Memorijalni turnir ”Drago Parać”. Trećeligaši Vinogradar i Maksimir bili su bolji od drugoligaša Hrv.Dragovoljca i Kustošije. Vinogradar je uz tri pogotka Igora Prijića slavio protiv Hrv.Dragovoljca 4-2, a branitelj naslova Maksimir je golovima Horvata, Mohača i Špišića nadigrao Kustošiju 3-0.

Sutra (srijeda) u 1.kolu skupine B od 15 sati igraju Dubrava Tim Kabel – Dugo Selo, a od 17.30 Sesvete – Zagorec

HRV.DRAGOVOLJAC – VINOGRADAR    2-4 (1-2)

Hrv.Dragovoljac: Šubarić, Vuco, Majstorović, Nakić, Đumlijan, Krajinović, Matić, Bilić, Shljani, Cetina, Crnčević (Demo, Čančar, Ilić, Buqaj, Habib, Kopljar, Špoljarić, Šimić, Đuranek, Crnojević, Mrkonjić.)
Vinogradar: Bašić, Pecolaj, Bagarić, Ivkovčić, Mislimi, Prijić, Rašić, Povoljnjak, Filipović, Meter, Štulec (Braje, Ćakarić, Kelava, Šuker, Rajnović, Prežgaj)

”Za prvu pripremnu utakmicu ja sam jako zadovoljan sa ekipom na koji način je odigrala. Tražio sam od njih da odigramo jednu pravu mušku utakmicu i da uživaju u igri. Mislim da je bila dinamična igra s obje strane s dosta golova. Turnir je dosta dobro koncepiran i da dosta dobrih momčadi ima. Sve ekipe koje teže igri i ovaj turnir je pun pogodak”..kazao je trener Vinogradara Dražen Biškup.


KUSTOŠIJA – MAKSIMIR   0-3  (0-1)

Kustošija: Bermanec, Pavković, Ivanković, Jugović, Juing, Vragolović, Kelava, Basar, Đaković, Štimac, Kulenović (Bukovski, Molis, Šlogar, Ljubanović, Matteoni, Deak, Banović, Šušković/Jakopac, FRanković, Rožman, Jurčec)
Maksimir: Javor, Kondres, Bešlić, Mohač, Krznar, Tomšić, Abramović, Biškuš, Adžić, Horvat, Rošić (Matovinović, Bosnar, Prajo, Dujmović, Jozanović, Prenkpalaj, Jurešić, Špišić, Šaronja)

”Mi smo dobro odigrali, a za Kustošiju mogu reći da nisu bili na svojoj razini. Iako je možda iznenađenje za neke mislim da imamo kvalitetu da bi čak i u 2.HNL bili solidni. U svim utakmicama ćemo gledati da svi igrači igraju, a kad je tako onda je teško očekivati da možemo biti sve bolji. Bilo bi nam drago ako bi uspijeli obraniti naslov, ali ako ne neće biti ništa strašno”..kaže trener Maksimira Ratko Ninković.