Dubravaši i Sesvete uvjerljivi na startu turnira ”Drago Parać”…

U prvom susretu B skupine 2.Memorijala ”Drago Parać” nogometaši Dubrave Tim Kabel su svladali Dugo Selo 4-1. U prvom poluvremenu nekoliko prilika Dubravaši nisu iskoristili, a pogoci su padali u nastavku. Pridošlica Frane Maglica je postigao vodeći pogodak, a nakon promašenog kaznenog udarca Dugog Sela (Filipović) redom su pogađali Santos Rodrigus, Marko Čolić i Mihael Mladen.Jedini pogodak za Dugo Selo potigao je Filip Kranjec u 87.minuti s 11 metara.

”Imamo desetak treninga i dosta smo umorni i teški. I danas su dečki bili teški od prve minute iako nam kombinatorika nije bila toliko loša.Imali smo svoje situacije. Prvo poluvrijeme u egalu s drugoligašem. Drugo poluvrijeme nakon dobre naše situacije dobili smo dva gola iz kornera. Ipak su igrači Dubrave malo brži, konkretniji i to je ta razlika. Možda je rezultat malo previsok s obzirom na ono što je bilo na terenu. Vidjeli smo ono što smo trebali vidjeti. Protiv Zagorca u subtu nam dolazi utakmica po mjeri i tu ćemo vidjeti pravu snagu naše ekipe, a ovo danas je bio dobar trkački trening za nas”..kazao je nakon susreta trener D.Sela Miroslav Škrlec.

”Prvo poluvrijeme iako nismo uspijeli zabiti gol napravili smo pet jako dobrih prilika. Još uvijek su tvrde i teške noge i na kraju krajeva tek smo pred završetkom drugog tjedna priprema tako da mogu biti jako zadovoljan. Drugo poluvrijeme smo i jedni i drugi napravili zamjene i sve što smo stvorili to smo i realizirali i samim tim zasluženo pobjedili.”..kazao je trener Dubrave TK Krešimir Sunara.

DUBRAVA TIM KABEL – DUGO SELO   4-1 (0-0)

Dubrava Tim Kabel: Mustapić, Kelemen, Alghoul, Juranović, Tolić, Mudražija, Boršić, Miličević, Srbljinović, Maglica, Cruz (Matju, Čolić, Ljubanović, Rodrigus Santos, Mladen, Ivanović, Blaževski, Vavra, Džaferović, Cerovac, Korca.)
Dugo Selo: Bagarić, Perišić, Mrčela, Filipović, Frigan , Josipović, Mamić, Stjepanović, Cetina, Drmić, Burić. (Pekčec, Mikulić, Kranjec, Drmić, Petrović, Pavlić, Škegro, Lepotinec)

U drugom susretu skupine B Sesvete su uvjerljivo nadigrale Zagorec iz Krapine s 8-0. Po dva gola zabili su Geljić i Malekinušić, a po jedan Majić, Vranjković, Kožić i Brigić.

”Očekivao sam da možemo pružiti malo bolji otpor iako smo imali samo četiri treninga. Drugo poluvrijeme zadnjih 35 minuta su većinom igrali juniori. S nekim dijelom mogu biti zadovoljan, s većim ipak ne. Imamo puno posla i nadam se da će u subotu protiv D.Sela biti puno bolje kada bi trebali igrati Poljak i Majcenić koji danas nisu igrali.”..kaže trener Zagorca Drago Bartolić.

”Ono što je meni bitno ja da smo mi u ovu utakmicu ušli kao svaki trening do sada a to je intenzivno, agresivno, dobro na svaku loptu. Pristup je bio fenomenalan iako nam je rezultat u ovoj fazi manje bitan. Naravno da je uvijek lijepo pobjediti, a pogotovo s velikom razlikom. U subotu nas čeka utakmica s Dubravom Tim Kabel. Znamo svi kakve su utakmice Dubrave TK i Sesveta i trebaju biti prave natjecateljske utakmice. Ako moji igrači budu imali ovakav pristup ja im neću ništa zamjeriti i u slučaju slabijeg rezultata”..naglasio je trener Sesveta Dino Babić.

SESVETE – ZAGOREC   8-0  (2-0)

Sesvete: M.Mikulić, I.Mikulić, Majcenić, Flevnjak, Moro, Sunagić, Vranjković, Kožić, Zenko, Hoić, Majić (Vidović, Sabljo, Geljić, Dučkić, Malekinušić, Briški, Vujanić, Gpić, Leutar, Brigić, Šušnjar)
Zagorec: Vinceljak, Smrekar, Suntešić, Kluk, Sedak, A.Landripet, Tarle, Turniški, Vojaković, Mlinarić, Iveković (Babić, Boronjek, Švaljek, Polovanec, Gregurić, Per, Gredelj, M.Landripet, Kolar)