Dubrava Tim Kabel i Maksimir izborili finale 2.Memorijala ”Drago Parać”…

Danas su na rasporedu bile utakmice 2.kola Memorijalnog turnira ”Drago Parać” na Klaki. Uoči posljednjeg kola koje je na rasporedu u utorak i srijedu poznato je da će u finalu slijedeće subote igrati Maksimir i Dubrava Tim Kabel.

U skupini A prvu pobjedu upisala je Kustošija koja je nadigrala Hrv.Dragovoljac 3-0. Strijeci su bili Jiang, Šlogar i Kelava. Maksimir je s uvjerljivih 5-0 nadigrao Vinogradar i potvrdio osvajanje prvog mjesta. Po dva pogotka postigli su Abramović i Krznar, a jedan Horvat.

U skupini B u derbiju kola Dubrava Tim Kabel je pogocima Ivana Miličevića (7) i Dragana Juranovića (42-11m) slavila protiv Sesveta 2-1. Jedini pogodak za Sesvećane zabio je Mihovil Geljić u 30.minuti s 11 metara.

”Prava prvenstvena utakmica. I mi i oni smo htjeli pobjediti ovu utakmicu. Sesvete su malo bile dominantnije u posjedu lopte, a mi smo u prvom poluvremenu stvorili nešto više prilika. Mislim ipak na kraju zaslužena naša pobjeda”..kazao je trener Dubrave TK Krešimir Sunara, a Dino Babić trener Sesveta nije bio nezadovoljan ”Čestitam Dubravi TK na pobjedi, a ja moram reći da sam izuzetno zadovoljan igrom svoje momčadi. Nažalost lopta nije htjela u gol. Mislim da smo svih 90 minuta bili bolji u posjedu lopte, akcijama koje smo stvorili. Imamo boljku koju imamo i znamo gdje su naši problemi. Sve manje ih je u odnosu na protekli dio sezone. Nije lijepo izgubiti, ali ovaj poraz nam može dobro i doći”.

U drugom susretu Dugo Selo je nakon velikog preokreta slavilo protiv Zagorca iz Krapine 5-4. Zagorec je uz tri pogotka Krune Smrekara i jednog Marija Vojakovića vodio 4-2, a onda u posljednjih 25 minuta uz 2 pogotka Josipovića i Hranjeca momčad Dugog Sela stigla do pobjede.