Dubravašima treća pobjeda, Dugo Selo ispred Sesveta…

Utakmicama 3.kola u skupini B završena su natjecanja po skupinama na 2.Memorijalu ”Drago Parać”. Poznat je raspored završnice koja će se igrati u subotu, 1.veljače, a recimo da je na rasporedu repriza prošlogodišnjeg finala između Dubrave Tim Kabel i Maksimira. U prvom današnjem susretu Dugo Selo je slavilo protiv Sesveta 2-1 i tako upisalo drugu pobjedu i osvojilo drugo mjesto u skupini koje im je donijelo susret za 3.mjesto na turniru protiv Kustošije. Ivan Stjepanović je doveo Dugo Selo u prednost u 40.minuti. Sesvećani su izjednačili u 52. kada je precizan bio Karlo Igor Majić. I kada su mnogi očekivali nerješen rezultat opet se ukazao sjajni Dario Josipović koji je u 87.minuti s gotovo 20 metara lijepo pogodio za 2-1.

SESVETE – DUGO SELO   1-2  (0-1)

Sesvete: M.Mikulić, I.Mikulić, Vujanić, Hlevnjak, Moro, Goić, Geljić, Kožić, Malekinušić, Dučkić, Šroler (Vidović, Sabljo, Majić, Hoić, Golubić, Stojanović, Majcenić, Vuk, Brigić)
D.Selo: Bagarić, Perišić, Mrčela, Filipović, Frigan, Josipović, Mamić, Stjepanović, Cetina, D.Drmić, Burić (Pekčec, Mikulić, Kranjec, Z.Drmić, Petrović, Pavlić, Škegro, Lepotinec)

U drugom susretu Dubrava Tim Kabel je slavila protiv Zagorca 2-1. Susret nije imao veći rezultatski značaj jer su Dubravaši i prije ovog susreta potvrdili prvo mjesto, a Zagorec nije mogao s posljednje četvrte pozicije. Trener Dubrave TK Krešimir Sunara očekivao je izmješao momčad u odnosu na prva dva susreta. Zagorec je preko Smrekara dobio prvo poluvrijeme, ali su u nastavku Vinko Cerovec i Frane Maglica okrenuli rezultat u korist Dubravaša.

DUBRAVA TIM KABEL – ZAGOREC   2-1  (0-1)

Dubrava TK: Matju, Alghoul, Ljubanović, Juranović, Santos Rodrigus, Ivanović, Blaževski, Cerovec, Džaferović, Boršić, Korca (Mustapić, Đukić, Vavra, Musa, Mlade, Domdžonaj, Čolić, Maglica, Zebić, Miličević)
Zagorec: Vinceljak, Tarle, Suntešić, Kluk, Sedak, Smrekar, Turniški, Poljak, Mlinarić, Boronjek, A.Landripet (Babić, Iveković, Švaljek, Kolar, Gredel, Gregurić, Vojaković, M.Landripet)

Pos   Team Pld W T L Diff Pts
1 Logo Dubrava Tim Kabel 3 3 0 0 +5 9
2 Logo Dugo Selo 3 2 0 1 -1 6
3 Logo Sesvete 3 1 0 2 +6 3
4 Logo Zagorec 3 0 0 3 -10 0

RASPORED ZAVRŠNICE, Subota, 01.02.2020.

10.00  Utakmica za 7.mjesto /Hrv.Dragovoljac – Zagorec
12.00  Utakmica za 5.mjesto/ Vinogradar – Sesvete
14.00  Utakmica za 3.mjesto/ Kustošija – Dugo Selo
16.00  Utakmica za 1.mjesto/ Maksimir – Dubrava Tim Kabel