#ostanidoma

Nakon prekida sezone zbog koronavirusa novi problem nam je došao u vidu niza potresa koji tresu naš grad. Naš bek Mihael Kelemen u kratkom razgovoru osvrnuo se na novonastale probleme te prokomentirao pitanja vezana uz sezonu 2.HNL.

”Jutros još uz korona virus probudio me strašan prizor, probudio me potres koji ledi krv u žilama. Moram priznati da sam se jako uplašio i nadam se da nije bilo puno ozlijeđenih i da se više nikada neće ponoviti.”..kazao je Kelemen na početku razgovora i osvrnuo se na pitanje vezano uz slobodno vrijeme kojeg ima u izobilju s obzirom na svojevrsnu karantenu u kojoj se nalazi cijela Hrvatska

”Pošto je razdoblje epidemije koronavirusa svoje vrijeme provodim u krugu obitelji i sa svojom djevojkom, družimo se u svojem domu i pokušavamo što manje izlaziti kako se nebi zarazili. Žao mi je što se ne mogu družiti baš s prijateljima zbog epidemije ali se čujemo preko društvenih mreža i svi se nadamo da će to što prije završiti.”

Najdraža utakmica ove sezone mi je bila na Poljudu protiv Hajduka II, uvijek je poseban ugođaj igrati protiv takvih ekipa koje imaju veliko ime i prekrasan stadion i još kao nagrada na sve to dođe i pobijeda. Iako nisam baš zadovoljan svojom prezentacijom na Poljudu jer znam da mogu puno bolje i puno više dati za ekipu, bitno je da smo mi pobijedili i uzeli sva tri boda. Nekako poseban osjećaj je bio kada je sudac odsvirao kraj utakmice. Nakon tekme je atmosfera bila odlična, pjevalo se i plesalo, nekako poseban ugođaj pobijediti tako veliki klub.”..prisjetio se najboljih detalja ove sezone te naglasio treba li Šibenik proglasiti prvakom i koji film voli pogledati.

”U slučaju da se zbog epidemije neće moći odigrati prvenstvo do kraja smatram da bi Šibenik trebalo proglasiti prvakom 2. HNL jer su to zaslužili i siguran sam da bi i bez ove situacije uspjeli održati vrh ljestvice pošto imaju dosta bodova prednosti nad drugoplasiranim. Za vrijeme ove karantene preporučujem dobar film. Od novijih filmova ljudima preporučujem da pogledaju film 1917 i film The keeper, oba su ratna i jako mi se dopadaju.