Mudražija ”Pomaganje baki, filmovi i Playstation su moja karantena”

Naš drugi strijelac ove sezone Marin Mudražija (6) u intervju se osvrnuo na vrijeme bez nogometa, sezoni, filmu.. ]

”Pa vecinu vremena provodim u svom domu. Van ne izlazim puno. Eventualno se obavi neki kraći shopping za namirnice i odem u posjet baki i vidim ako njoj treba nešto pomoći ili kupiti s obzirom da su stariji ljudi u najvecoj opasnosti od virusa. U stalnom sam kontaktu s prijateljima i bratom koji sve ovo prozivljava sam u Danskoj, pa uvijek želim znati da su svi zivi i zdravi. Gledaju se filmovi, serije, Playstation je uvijek tu, uvijek se napravi neki lagani trening da se koliko toliko ostane u formi.”

”Meni osobno najdraža utakmice sezone je iz 8.kola u gostima kod Hrvatskog Dragovoljca gdje smo upisali visoku pobjedu od 4:0 , a ja ju osobnom pamtim iz razloga sto sam postigao 3 gola na toj utakmici i ostvario dugo zeljeni hattrick na jednoj službenoj utakmici. Pa teško mi je izdvojiti neki poseban detalj neke utakmice ili iz svlačionice, ali defintivno su nekako najdraži ti povraci s gostujućih utakmica nakon što ostvarimo pobjedu. Onda nam je svima nekako lakše prebrodit ta duga putovanja, autobus se ispuni pozitivom, pjesmom i smijehom, pa dođe do izražaja taj momčadski duh i zajedništvo koje nas krasi.”

”U slučaju neodigravanja prvenstva, malo je teško odlučiti, jer obično ekipe i ulaze i ispadaju. Nekoga izbaciti bez borbe nebi bilo fer, a opet nekome uskratit ulazak i ne nagradit ga za odigrano isto tako. Ipak mišljenja sam da uz sve što je Šibenik kao klub i momčad imao, da bi bez problema došao do titule prvaka i možda onda to tako treba i biti.”

Gledam filmove i kada nije ovakva situacija karantene kao sad. Malo mi je teško naći pravu preporuku, al ovako na prvu nekako je najlakše preporučiti dobitnika ovogodisnjeg Oscara film “Parasite” . Odmah uz njega preporučio bi film “Joker” koji ima dobitnika Oscara za glavnu mušku ulogu. Oba filma su neki osvrt na današnje društvo i vrlo su zanimljivi za pogledati. I evo jedna preporuka malo lakše tematike, radi se o filmu “Ford vs Ferrari” za ljubitelje utrka i automobila.

foto: sportnews