Nove pripreme startaju 10.lipnja, nova sezona 8.kolovoza…

Nakon što se sezona u 2.HNL proglašena završenom pred klubovima je slaganje plana priprema za novu sezonu koja bi trebala startati 8.kolovoza. Iako još nije definirano hoće li se liga proširiti što će ovisiti i o dobivenim licencama za novu sezonu to neće utjecati na plan priprema Dubravaša što ističe i trener Krešimir Sunara

”Dogovorili smo se da će pripreme za novu sezonu početi 10.lipnja. Sigurno je da će one biti prilagođene trenutnoj situaciji i da nas očekuje radni režim nešto drugačiji nego u normalnim okolnostima jer moramo biti svjesni da igrači praktički tri mjeseca neće biti u dodiru s loptom i trenažnom procesu kakav zahtjeva drugi rang našeg nogometa. Moramo se prilagoditi tome i bez obzira za sve poteškoće moramo gledati prema naprijed”..ističe Sunara koji vjeruje da će igrački kadar s početka ožujka imati na raspolaganju i startom priprema ‘‘Vjerujem da će većina igračkog kadra ili mislim 90 posto ostati u našem klubu, jer mi smo u tom proljetnom dijelu krenuli slagati jednu novu momčad koja je imala i imati će što pokazati u novoj sezoni”.

Sunara se nije osvrtao na odluku o završetku sezone ”Nema potrebe nešto komentirati što je završena priča. Naravno da bih kao i ostali najviše volio da uopće nije bilo ove pandemije, ali sada moramo gledati na ono što nas očekuje”.

foto: sportnews