Dubravaši nakon 90 dana opet na Klaki…

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-a 19 nogometaši Dubrave Tim Kabel okupili su se na Klaki kako bi krenuli u trenažni proces priprema za novu sezonu koja bi trebala startati 15.kolovoza. Trener Krešimir Sunara s asistentima Alenom Šušnićem i Bornom Vargom na prvom treningu je na raspolaganju imao 22 igrača. Igrače su uz stručni stožer pozdravili predsjednik Roko Ivanović, dopredsjednik Ivan Topčić i sportski direktor Darko Šantek.

”Jedva smo dočekali da se vratimo na teren i krenemo raditi. Sve je lakše, sve je ljepše i svakim danom ćemo se bolje osjećati. Ranije smo krenuli s pripremama, odnosno s uvodnim preventivnim dijelom s obzirom na sve okolnosti koje su nas zadesile. Imamo tri faze, a nakon prve koja će trajati do 19.lipnja, od 22.lipnja do 3.srpnja imamo u planu i dvije prijateljske utakmice, da bi od 8.srpnja počela ona završna faza od šest tjedana gdje bi bio onaj dio priprema koji je bio standardan uoči početka sezone. Ja vjerujem da će veliki dio ekipe ostati na okupu jer sam uvjeren da smo u drugom dijelu prošle sezone napravili bazu i nešto prepoznatljivo, te želimo nastaviti tim putem.’‘..kazao nam je trener Sunara.

Prvi trening odradili su: Boršić, Maglica, Vavra, Gunjača, Blaževski, Domgjonaj, Mudražija, Mustapić, Čolić, Ivanović, Kelemen, Mladen, Alghoul, Džaferović, Ljubanović, Srbljinović, Cerovec, Rodić, Mlinarić, Marton, Naglić, Aliaj, a nije bilo opravdano odsutnih Juranovića, Tolića, El Saleha i Korce.