Ivanović ”Uz sve probleme koji nas očekuju nadamo se boljim rezultatima”…

Nakon što je pozdravio igrače na početku priprema u društvu dopredsjednika Ivana Topčića, trenera Krešimira Sunare, sportskog direktora Darka Šanteka razgovarali smo s predsjednikom NK Dubrava Tim Kabel gospodinom Rokom Ivanovićem koji se u kratkom razgovoru osvrnuo na period iza kluba i naznačio što nas može očekivati u nastavku priprema i sezone  ”Svi smo jedva dočekali povratak na teren, jer ovo je u ovom trenutku naša realnost i život u drugačijim okolnostima. Počela je normalizacija i život ide punom parom, te se nadamo da je problem koronavirusa ostao iza nas.”

”Možda je malo neobično da smo počeli pripreme ovako rano, ali samo iz jednog razloga jer je pauza bila tri mjeseca i mi nismo upoznati s činjenicom u kakvom su stanju naši igrači. Mi vjerujemo da su oni i tijekom ove pauze radili na određeni način, a to će i pokazati vrijeme ispred nas. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i da iduća sezona bude bolja nego što je bila ova koja je završila na ovaj način”…ističe Ivanović naglašavajući osnovnu promjenu unutar 2.HNL slijedeće sezone  ”Poznato je da će uslijed ove pandemije Covid-a 19 slijedeće sezone u 2.HNL igrati dva kluba više, odnosno 18 i to će nam oduzeti više vremena i više financijskih troškova. To će uz veće financijske izdatke iziskivati i veće fizičke napore jer koliko sam čuo u prvom dijelu sezone igrati će se 19 kola i ući ćemo duboko u zimu. Za sve klubove će to biti veliki izazov i problem.”

Ono što može veseliti navijače Dubrave Tim Kabel je činjenica da neće biti velikog osipanja igračkog kadra ”Kostur ekipe je ostao, a već sada se nudi veliki broj igrača i kao što sam rekao uz još neka pojačanja vjerujem da će Dubrava Tim Kabel biti bolja nego prošle sezone”