Dubravaši slavili u Sesvetama…

Prijateljski susret danas u prijepodnevnim satima odigrali su drugoligaši Sesvete i Dubrava Tim Kabel. Susret igran na stadionu u Sesv.dolini pripao je Dubravašima koji su slavili 3-2. Početnih dvadesetak minuta pripalo je domaćinima koji su imali više od igre, a Dubravaši su do prednosti stigli u posljednjim trenucima prvog dijela kada je na asistenciju Dragana Juranovića precizan bio Marin Mudražija. Sesvećani su u nastavku izjednačili pogotkom Topića s 11 metara, a novu prednost Dubravašima donosi Marko Ivanović udarcem s dvadesetak metara. Samo nekoliko minuta kasnije Ivan Naglić je povećao prednost, a poraz domaćina ublažio je Stojanović.

Dubrava Tim Kabel je susret započela u sastavu: Mustapić, Boršić, Korca, Mussa, Marić, Srbljinović, Mlinarić, Jurić, Pablo, Juranović, Mudražija. U nastavku su priliku dobili: Idamma, El Saleh, Džaferović, Naglić, Ivanović, Vavra, Domgjonaj, Ljubanović, Rodić, Aliaj, Mussa.

Momčad Krešimira Sunare nastavlja s treninzima, a za sljedeći vikend (18. – 19.srpnja) planiran je nastup na turniru u Ruščici kraj Sl.Broda.