Za vikend u Ruščici, povratak Šugića…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel pripremaju se za nastup na 29. Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se u subotu i nedjelju, 18. – 19.srpnja održava u Ruščici pored Slavonskog Broda. Momčad trenera Krešimira Sunare brani naslov osvojen prošle godine kada su Dubravaši bili bolji od Osijeka II i Zvijezde Gradačac (BiH).

Ove godine na turniru sudjeluju Osijek II, NAŠK Našice, Cibalia i Dubrava Tim Kabel, a u subotu u polufinalnim susretima od 17.30 igraju Osijek II – NAŠK, te od 20.15 Cibalia – Dubrava Tim Kabel. U nedjelju su utakmice za treće i prvo mjesto (17.30 – 20.15)

Ovog tjedna u naš klub se vratio veznjak Mirko Šugić koji je nakon odlaska iz Dubrave nosio dres Kustošije i Fourth Tier-a iz Austrije.

Uoči turnira u Ruščici vratar Dubrave Tim Kabel Mario Mustapić kaže ”Pripreme teku dobro iako je došlo dosta novih igrača, a dosta ih je i otišlo. U ove dvije prethodne prijateljske utakmice protiv Mladosti iz Petrinje i Sesveta trener Sunara je rotirao veliki broj igrača što je i očekivano. Imamo dosta toga za popraviti, ali mislim da to ide u dobrom smjeru. Prošle godine je bio super turnir i odlično gostoprimstvo domaćina. Nadamo se opet dobrom rezultatu i finalu protiv Osijeka II koji je bi trebao biti u prednosti u odnosu na trećeligaša NAŠK.”