Kadeti i pioniri slavili na početku sezone…

Nakon više od pet mjeseci startala su i prvenstva mlađih kategorija. U 1.kolu Prve lige Središte juniori i kadeti su ugostili Sesvete, a pioniri i mlađi pioniri su gostovali u Sesvetama.

Juniori trenera Alena Šušnića su doživjeli domaći poraz 3-1. Sesvete su povele u 20.minuti kada je kazneni udarac u pogodak pretvorio Marino Gašpar. Filip Šurmin je u 50.minuti postigao drugi pogodak, a nadu Dubravašima vratio Marko Ivanović u 63.minuti. Treći pogodak u sučevoj nadoknadi za Sesvete zabio je Luka Božić.

Dubrava Tim Kabel je nastupila u sastavu: Pandža, Dalipi (od 46’Mikulić), Vavra, Zelić (od 70’Pobor), Ivanović, Perlić (od 46’Mamić), Čibarić, Barišić, Bogdanović (od 46’Saraf), Palić (od 56’Markić), Topić (Od 70’Gečević).

Kadeti trenera Franje Lukačevića su slavili 2-0, a pogotke su postigli Nino Palašić (36′) i Zvonimir Petrović (80′). Kadeti koji već u srijedu gostuju kod Intera u Zaprešiću (susret 4.kola) nastupili su u sastavu: Terihaj, Sarić, Baković, Petrović, Dimitrov, Glasnović, Palašić (Od 59’Čičak), Aliaj (Od 55’Perković), Borčić, Djokić, Mitrović (Od 59’Mrvičin)


Pioniri Darka Šanteka su slavili u Sesvetama 2-1, a pogotke za Dubravaše su postigli Mihael Perić i Noa Jezerčić. Dubrava Tim Kabel je nastupila u sastavu: Kovačić, Komesarović (Berišić), Djokić, Tunjić, Ferek (Budimir), Perić (Soldo), Karadakić, Brtan, Gaši, Čolakić (Jezerčić), Glasnović (Peša).

Mlađi pioniri Maria Štimca su doživjeli poraz 3-1, a jedini pogodak zabio je Filip Jazvić. Dubravaši su nastupili u sastavu: Huzanić, Kardum, Bizjak, Herceg, Palić, Gabričević, Jazvić, Zelenika, Jelisavac, Šipek, Pilko.