Dubravaši neporaženi kroz Čakovec…

Dubrava Tim Kabel je osvojila bod (2-2) na gostovanju u Čakovcu iako je po prikazanoj igri i prigodama zaslužila sva tri. Izuzev prvih petnaestak minuta kada su domaćini iskoristili dvije prigode i stigli do 2-0, preostali dio susreta bio je na strani Dubravaša koji su pokazali da šest bodova u prva dva kola nisu slučajnost. Uz niz prigoda ostao je neiskorišten i prvi jedanaesterac kojeg je izborio i nije iskoristio Dragan Juranović.

Prvu priliku imali su Dubravaši u 5.minuti nakon ubačaja Mihaela Kelemena malo je nedostajalo Juranoviću da pogodi mređu domaćeg vratara Matije Jesenovića. Samo dvije minute ubačaj Frane Vidovića iskoristio je Stjepan Igrec za vodeći pogodak Međimurja. Osam minuta kasnije novu pogrešku obrane Dubravaša kažnjava Patrik Mijić. Nakon minusa od dva pogotka zaigrali su Dubravaši puno bolje i do kraja prvog poluvremena izveli sedam kornera, imali četiri sjajne prilike od čega posebno izdvajamo one Marina Mudražije u 18. i 26.minuti. Mudražija se za promašaje iskupio u 41.minuti kada je nakon ubačaja Juranovića sproveo loptu u mrežu za svoj treći ovosezonski pogodak.

U istom ritmu otvoreno je i drugo poluvrijeme i već u 52.minuti Juranović koristi pogrešku domaće obrane i uspijeva izboriti kazneni udarac kojeg je i sam izveo ali njegov šut je završio iznad grede. Izjednačenje je stiglo deset minuta kasnije kada je Mudražiju srušio domaći vratar, a Muhamed Alghoul bio precizan za 2-2. Do kraja utakmice pokušavali su Mudražija, Juranović i Jurić, ali je ostalo bez promjene rezultata.

MEĐIMURJE – DUBRAVA TIM KABEL  2-2  (2-1)

Čakovec: Stadion Mladost. Bez gledatelja.
Sudac: Kurtović (Osijek)

Strijelci: 1-0 Igrec (7), 2-0 Mijić (15), 2-1 Mudražija (42), 2-2 Alghoul (62-11m)

Međimurje: Jesenović, Vidović (od 46’Glavina), Hranilović, Knezović (od 46’Palić), Marcijuš (od 46’Jakupak), Igrec, Havelka (od 64’Đurak), Mamić, Radošević, Mijić, Zanjko (od 46’Regvar).
Dubrava Tim Kabel: Mustapić, Musa, Jurić, Kelemen, Juranović, Alghoul (od 82’Ben Osama), Mudražija (od 85’Džaferović), Boršić, Srbljinović (od 65’Rodrigues), Korca (od 46’Šugić), Marić.

Pred Dubravašima je sada pauza od dva tjedna, a nakon toga domaći susret s Interom u Kustošiji.