Sunara ”Igra nas može veseliti, Slaven Belupo odličan test za Inter”…

Dubravaši su se vratili treninzima nakon kratkog predaha koji je uslijedio nakon susreta u Čakovcu gdje su osvojili bod i tako ostali neporaženi nakon prva tri kola sa sedam osvojenih bodova što i trenera Krešimira Sunaru čini zadovoljnim ”Dečki su shvatili da imaju kvalitetu i da vrijede, odnosno da mogu sa svim klubovima igrati. To je ključ uspjeha na startu sezone i ono što je bitno da smo mi do bodova došli kroz igru. Ta prezentacija je bila bitna, a bodovi će sami po sebi doći. Po prikazanoj igri vjerojatno smo zaslužili i više od jednog boda u Čakovcu, ali moramo biti zadovoljni nakon minus dva vratili smo se i napravili desetak šansi. Ove tri utakmice smo imali praktički dvadesetak šansi i to je ono što mene veseli i daje optimizam za nastavak sezone”.

Nastavak borbe za bodove slijedi 11.rujna kada nas u Kustošiji očekuje domaći susret s Interom iz Zaprešića ”Imamo devet dana do utakmice s Interom kojeg imamo vremena bolje skautirati. Oni imaju niz prvoligaških igrača uz neka pojačanja i jedni su od glavnih kandidata za prvo mjesto. Što se nas tiče mi i u toj utakmici želimo ići na pobjedu, kao i u svakoj drugoj”..dodaje Sunara koji će ovu pauzu iskoristiti da bi momčad odigrala prijateljski susret sa prvoligašem Slaven Belupom iz Koprivnice koji na Klaku stiče u subotu, a utakmica će početi u 11.00 sati

”Mislim da ćemo rasporediti minutažu i igrači koji su manje igrali će dobiti veću minutažu. Uz to sada su svi igrači registrirani koji nisu bili na raspolaganju prve tri utakmice. Iako je prijateljska utakmica, mi i u toj utakmici želimo pobjediti iako znamo da Slaven Belupo ima određenu kvalitetu u prvoj ligi. To će nam biti odličan test za ono što nas čeka protiv Intera.”..zaključio je trener Dubravaša.