Tri pogotka za tri boda na Oboju…

Dubrava Tim kabel je u 29.kolu 3.HNL Zapad slavila na gostovanju kod Maksimira 3-0 i tako se vratila na pobjedničke staze nakon poraza od Orijenta na Klaki. Bez kapetana El Saleha (kartoni), te Glasnovića i Martona (ozljede) s povratnicima Kelemenom, Čolićem i Ljubanovićem krenuo je Darko Šantek u ovaj susret. Domaćini su prije prvog pogotka Dubravaša propustili veliku prigodu kada nije pogodio Domagoj Vlak.

Dubrava Tim kabel je povela u 36.minuti sjajnim pogotkom Ivana Čolića s više od 20 metara. samo dvije minute kasnije ubacivanje Filipa Hodaka u pogodak je pretvorio Marin Mudražija. U nastavku nije bilo većih prigoda, a izdvajamo treći pogodak Dubravaša koji je dijelo Tina Džaferovića.

”Teško je igrati pod presingom da morate svaku utakmicu dobiti. Odigrali smo dobru utakmicu i upisali važnu pobjedu nakon poraza od Orijenta. Opet nas za tri dana čeka up utakmica na istom terenu gdje će i neki drugi igrači dobiti priliku i bez obzira na tom mi idemo izboriti finale kupa”..kazao je trener Šantek nakon susreta, a sjajan pogodaj postigao je Čolić ”Drago mi je da sam zabio gol jer nisam još od prošle polusezone. Nadam se da možemo nastaviti u ovom ritmu i opet slaviti ovdje u kupu. Mi gledamo samo sebe i vjerujemo u nastavak pobjeda”.

MAKSIMIR – DUBRAVA TIM KABEL  0-3 (0-2)

Oboj.Gledatelja 150.
Sudac: M.Komesar (Zagreb)

Strijelci: Čolić (36), Mudražija (38), Džaferović (73)

Maksimir: Javor, Jurač, Krizmanić (od 46’Tomšić), Ujdur, Budan, Vlak (od 59’Žugaj), Jurešić, Bašlić (od 71’Bračević), Glavurdić, Rošić, Golubić.
Dubrava Tim kabel: Mustapić, Slatina, Tolić, Mudražija (od 78’Galić), Ljubanović, Katavić, Džaferović, Čolić (od 73’Čečura), Kelemen, Hodak, Adžić (od 66’Prenkpalaj).

Iste momčadi u utorak očekuje susret polufinala Kupa ZNS-a u kojem će opet Maksimir biti domaćin.