Tolić: Na Poljudu smo bili ”mali Leipzig”..

U tijeku pauze zbog koronavirusa svoje dojmove iz kućnog okruženja s nama podijelio je veznjak Andre Tin Tolić. Osim o tome kako provodi slobodno vrijeme TIn se dotaknuo zanimljivog detalja iz svlačionice, te preporučio što vrijedi pročitati i pogledati u ovom doba kada je sport daleko od očiju javnosti.

  • Najviše vremena provodim doma u krugu obitelji i s djevojkom. Eventualno izlazim po najnužnije namirnice kako se roditelji ne bi previše izlagali riziku od zaraze. Priskočim u pomoć ocu oko nekih poslova ali većinu vremena sam doma. S obzirom da imamo puno slobodnog vremena, treniram i do 3 puta dnevno. Navečer sam uglavnom na Playstationu, te moj klupski kolega Adel i ja igramo odlične utakmice na FIFI20.
  • Najviše bih volio istaknuti jedan sastanak u svlačionici kad nas je trener zajedno sa stručnim stožerom svojim motivacijskim govorom podignuo na višu razinu. Ne bih ulazio u detalje ali na neki način usporedio nas je s velikim klubom kao što je Red Bull Leipzig. Mislim da smo na Poljudu pokazali igru, ja bih to nazvao “malog Leipziga”, pa se tako moram složiti s Keletom da je utakmica protiv Hajduka II naša najbolja prezentacija.
  • Volio bih da ovo što prije prođe i da se vratimo na terene u što kraćem roku. Što se tiče Šibenika, zaslužili su ući u viši rang jer cijelu sezonu drže konstantu dobrih igara.
  • U slobodno vrijeme volim pročitati dobru knjigu , pogledati neki dobar film ili seriju. Nisam neki pretjerani ljubitelj književnosti ali volio bih svima preporučiti da pročitaju “Sto godina samoće” nobelovca Marqueza. Zadnji dobar film koji sam pogledao svakako je The Gentlemen a i ne smijem zaboraviti seriju La casa de papel koja mi je jedna od najdražih.